• Alles wat jij nodig hebt om het in huis gezellig te maken!
  • Cadeaubonnen verkrijgbaar
  • Cadeautje erbij? Meld het bij de bestelling!
  • Alles wat jij nodig hebt om het in huis gezellig te maken!
  • Cadeaubonnen verkrijgbaar
  • Cadeautje erbij? Meld het bij de bestelling!

Groen! Wat een heerlijke kleur. Waar doet het jou aan denken? Kijk bij Housevitamin & MrsBLOOM!

Deze gezellige borrelplank is niet alleen handig voor je borrel maar ook leuk met potten en kaarsenhouders. Vul ze met een leuke plant en een kaars en hij is pas echt gezellig!

De onderzetters zijn altijd handig op tafel en makkelijk om schoon te maken!

Met het heerlijke maar toch wat koude weer wat eraan komt is een plaid buiten nog wel even lekker. Tik nu plaid in bij zoeken en je krijgt meerdere opties. Panter, groen, oranje, grijs, het is maar net wat bij jou thuis leuk staat.

Hoe leuk is deze mand om ze in op te bergen, met stoere zwarte handvatten.

Deze zwart metalen houder met glas & betonnen plantenpot met schaal zijn een perfecte combinatie! Leuk voor op de tafel, kast of dressoir. 

Potten combineren kan ook altijd, neem twee verschillende kleuren zoals hier, pot blauw en pot groen samen met de waxinelichthouder metaal wit.

Ook jou slaapkamer kan aangekleed worden met de accessoires van Trots! Leuke rotan manden wit met plaid met panter print erin, en op je hoofdbord (deze is zelfgemaakt!) leuke potten en waxinelichthouders.

Deze salontafel is opgeleukt met het kleedje van namaak bont, kaarsenhouder zeshoekig en de stoere fotolijst in goud!


Mijn dressoir (houthandel) is opgemaakt met de kaarsenhouders voor de warmte, een groene plant in pot, mand en een lekkere plaid die je zo kan pakken.

Zie hier hippe details voor op tafel, de kast of een dressoir. Kleine accessoires die het snel gezellig maken bij jou thuis! Combineren is fijn, en zo kun je lekker afwisselen! Kijk bij woonaccessoires en trotshebbers!